Teknikparken – 685 kvm ledigt till våren 2018.

Chalmers Teknikpark, Sven Hultins Gata 9

Till våren 2018 får vi ett kontor ledigt i Chalmers Teknikpark. Kontoret ligger på plan 2 och har relativt modern standard. I byggnaden finns tillgång till såväl lunchrestaurang, reception och konferenslokaler. I anslutning till byggnaden ligger Johanneberg Science Park som är ett kluster för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I den byggnaden finns även café, restaurang och konferenslokaler samt gemensamt omklädningsrum för personal som cyklar/joggar till jobbet. 

Kommunikationer

I anslutning till byggnaden finns ett parkeringshus för besökande kunder och personal. Kommunalt åker man antingen med Göteborgs nya elbuss (linje 55) med hållplats ca 50 m från kontoret alternativt från Chalmersplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Under sommaren 2016 kommer även en styr och ställstation att installeras invid byggnaden.

Omgivning

Vid kortsidan av byggnaden breder hela chalmersområdet ut sig och invid kontoret och Teknikparken ligger Mossens idrottsplats och naturområde med löparspår, tennisbanor m.m.

Till detta objekt följer även en illustration som visar hur lokalen kan se ut vid en ombyggnad.

Hör av er till oss på Chalmersfastigheter för mer information och visning!

För ytterligare information och hyresförfrågningar kontakta:

Adam Vernhamn, Kundansvarig Chalmersfastigheter AB
Tel: 031-772 62 36
E-post: adam.vernhamn@chalmersfastigheter.se

Snabbfakta

Fastighetsägare
Chalmersfastigheter

Är ni intresserade?

Våra andra lokaler Kontakta oss