A Working Lab, större kontor på vån. 5

Södra Chalmersområdet i Johanneberg - Sven Hultins plats

Det finns möjlighet att hyra hela våning 5 i A Working Lab vilket innebär cirka 1340 kvm kontorsyta. Inflyttning sker sommaren 2019 då kontorshuset och innovationsarenena är inflyttningsklar. Byggnaden blir en central del av den södra entrén till Chalmersområdet i Johanneberg. 

På våning 5 planerar vi en, två eller separata eller kombinerade kontorsytor. Storleken på kontorsytorna är fortfarande flexibel vilket betyder att det idag är möjligt att hyra ca 310-1340 kvm. Om en mindre yta önskas på våning 5 så erbjuder vi följande alternativ:

A Working Lab ligger invid Guldhuset och Diamanthuset (det svarta) som färdigställdes i Johanneberg Sicence Park etapp 1. På andra sidan bygganden breder hela Chalmersområdet ut sig. Ett kort stenkast bort hittar du Mossens idrottsplats och naturområde med löparspår, tennisbanor m.m.

I huset kommer det att finnas en gemensam reception, konferensanläggning och restaurang/café i bottenvåningen. Husets Coworking Space ligger på våning ett och två. I vårt coworking space kommer det att finnas tillgång till gemensam lounge, konferensrum, mötesrum, fikarum med pentry och toaletter.

Hör av er till oss på Akademiska Hus för mer information och visning! 

Läs mer om innovationsarenan A Working Lab (JSP2) här!

För ytterligare information och hyresförfrågningar kontakta:

Anders Berg, fastighetschef Akademiska Hus
Tel: 031-63 25 69
E-post: anders.m.berg@akademiskahus.se

Snabbfakta

Area
310-1340 kvm
Våning
5 av 7
Byggstart
2017
Inflyttning
Sommaren 2019
Fastighetsägare
Akademiska Hus

Är ni intresserade?

Våra andra lokaler Kontakta oss