Lediga lokaler

Mitt i staden. Lätt att komma hit. Öppna mötesplatser. Modernaste teknik. Studentikos närvaro. Smaskiga lunchställen, trendiga kaféer. Go atmosfär. Lättpratat. Kollegialt. Idérikt.

På Chalmersområdet finns ditt nya kontor!

Här visar vi alla Akademiska Hus och Chalmersfastigheters lediga lokaler på Chalmersområdet i Johanneberg. Tillsammans äger och förvaltar bolagen i princip alla fastigheter i området vilket bland annat betyder att du inte behöver leta på andra webbplatser än här. Vi har lokaler från Landala i norr till Johanneberg Sciencepark i söder och så fort en är ledig presenterar vi den här. Dessutom erbjuder vi idag möjligheten att hyra arbetsplatser på samverkansplaner i JSP1 (Johanneberg Sciencepark etapp 1) och snart Coworking ytor i A Working Lab (Johanneberg Sciencepark etapp 2).

Samverkansplanet och Coworking Space

Vi erbjuder exklusivt platser på samverkansplanet i Johanneberg Science Park etapp 1 (JSP1). Här erbjuds mötesplatser i öppna miljöer för kontaktknytande som uppmuntrar till samverkan mellan Chalmers tekniska högskolas främsta styrkeområden samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik, samt motsvarande aktörer inom övrig akademi, näringsliv och offentlig sektor. Här möjliggörs informella och dagliga kontakter mellan branschernas aktiva och tongivande parter – något som stimulerar innovation och utveckling av gemensamma intressen. Du kan också välja mellan aktivitetsbaserade arbetsplatser med unika möjligheter att knyta kontakter och samverka med människor och företag i din intressesfär. JSP1 fungerar helt enkelt som en attraktiv mötes- och mingelplats för Chalmers, näringsliv och samhällsorganisationer. De två sammanbyggda huskropparna i JSP1 har dessutom en fantastisk miljö i kafé och restaurang som drivs av OOTO.

Nästa etapp, A Working Lab (Johanneberg Science Park etapp 2), som ligger rakt över gatan, ger dig redan nu möjligheter att anpassa en egen kontorslösning eller hyra arbetsplatser i Coworking Space. Bygget är igång och varför inte vara först på plats?

Översikt

Lediga lokaler i södra Chalmersområdet, Johanneberg

Lediga lokaler i norra Chalmersområdet (Landala)