Lediga lokaler

Letar du kontor eller lokal i centrala Göteborg? Chalmersområdet erbjuder kontorsytor samt arbetsplatser på samverkansplan, coworking-ytor med möjlighet att anpassa egen kontorslösning alternativt hyra av arbetsplatser. På attraktivt område där akademin möter näringslivet; i en innovativ mötesplats med lunchställen, kaféer samt socialt välkomnande atmosfär.

På Chalmersområdet finns ditt nya kontor

Nedan hittar du Akademiska Hus och Chalmersfastigheters samtliga lediga lokaler på Chalmersområdet i Johanneberg. Tillsammans äger och förvaltar bolagen i princip alla fastigheter i området vilket bland annat betyder att du inte behöver leta på andra webbplatser än här. Vi erbjuder lokaler från Landala i norr till Johanneberg Sciencepark i söder och så fort en är ledig presenterar vi den här. Hyr arbetsplatser på samverkansplaner i JSP1 (Johanneberg Sciencepark etapp 1) och snart tillgängliga Coworking-ytor i A Working Lab (Johanneberg Sciencepark etapp 2).

Öppna mötesplatser på Samverkansplanet och Coworking Space

Vi erbjuder exklusivt platser på Samverkansplanet i Johanneberg Science Park etapp 1 (JSP1). Här erbjuds mötesplatser i öppna miljöer för kontaktknytande som uppmuntrar till samverkan mellan Chalmers tekniska högskolas främsta styrkeområden samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik, samt motsvarande aktörer inom övrig akademi, näringsliv och offentlig sektor. Här möjliggörs informella och dagliga kontakter mellan branschernas aktiva och tongivande parter – något som stimulerar innovation och utveckling av gemensamma intressen. Du kan också välja mellan aktivitetsbaserade arbetsplatser med unika möjligheter att knyta kontakter och samverka med människor och företag i din intressesfär. JSP1 fungerar helt enkelt som en attraktiv mötes- och mingelplats för Chalmers, näringsliv och samhällsorganisationer. De två sammanbyggda huskropparna i JSP1 har dessutom en fantastisk miljö i kafé och restaurang som drivs av OOTO.

A Working Lab (Johanneberg Science Park etapp 2), som ligger rakt över gatan, ger dig möjligheter att anpassa en egen kontorslösning eller hyra arbetsplatser i Coworking Space. Inflyttning sommaren 2019, så välkommen med din intresseanmälan.

Översikt

Lediga lokaler i södra Chalmersområdet, Johanneberg

Lediga lokaler i norra Chalmersområdet (Landala)